Patron dětí, z. ú.

„Chtěli bychom co nejsrdečněji poděkovat všem dárcům. Asistenční pejsek Cody se stal praktickým pomocníkem, velkou psychickou podporou a Danyho kamarádem, který mu přináší štěstí a novou energii do života,“ děkuje maminka Marcela.

I my bychom rádi za Patrona dětí poděkovali všem dárcům, kteří společně s námi pomáhají. Bez vás bychom to nedokázali. Jste skvělí.

Děti se zdravotním postižením potřebují rehabilitace, asistenty či pomůcky, díky kterým se mohou posouvat a růst. Ty jsou ale finančně nákladné a rodiny si je často nemohou dovolit. Pojďme proto pomoci dalším dětem jako je Dany. Dejme jim společně šanci na lepší budoucnost.

246 dětí čeká na pomoc … Více naleznete ZDE

Rozhovor s Marcelou a Pavlem

18. října 2024|

Moc rádi jsme přijali pozvání do rodiny k paní Marcele a panu Pavlovi. Setkání s nimi bylo nezapomenutelné. Energický pár, který se vzájemně doplňuje a kde cítíte ve vzduchu mužsko-ženskou energii. Pár, který hýří [...]

Jedinečná možnost nahlédnout do lidské duše – nabídka vzdělávání

4. října 2024|

Milé kolegyně a kolegové! Naskytla se mimořádná příležitost zúčastnit se cyklu seminářů pro pracovníky OSPOD a úřadů pracujících se sociálně potřebnými, doprovázejících organizací, SAS organizací, pracovníky azylových domů, preventisty, terapeuty a psychology, sociální pracovníky, [...]