Tentokrát sdílíme příběh jedné naší osvojitelky, která společně s manželem osvojila holčičku a nějaký čas na to otěhotněla a porodila krásnou zdravou dceru. Je to příběh plný smutku a zklamání, ale také radosti a štěstí.

Ráda bych se s Vámi podělila o svůj životní příběh… Když jsem poprvé otěhotněla, bylo mi 35 let, ale miminko jsem bohužel nedonosila. Další těhotenství přišlo po IVF až v 38 letech, a i to skončilo bohužel špatně.

S manželem jsme se proto rozhodli adoptovat si děťátko.

Během přípravky osvojitelů jsem znovu otěhotněla, bylo mi již 40.let. Bohužel ani toto těhotenství nedopadlo úspěšně. Pak přišlo opravdu těžké období, ale jednoho dne zazvonil telefon a na druhé straně se ozvalo: „Máme pro vás holčičku, zítra ji můžete vidět.“

Janička byla láska na první pohled. Maminkou jsem se stala ve 41 letech a od té doby zažívám nejkrásnější chvíle svého života. A co se nestalo? Neutekl ani rok, co jsme měli Janičku doma, a já znovu, počtvrté, otěhotněla. Nedávala jsem tomu moc velkou šanci, ale stal se zázrak a já jsem ve svých 43 letech poprvé rodila a porodila jsem zdravou a krásnou holčičku!

Teď máme doma dvě LVICE – jednu dvouletou a druhou dvouměsíční! Zázraky se dějí.

Přečtěte si další zajímavé články:

https://www.maminka.cz/clanek/cekala-na-adopci-kdyz-otehotnela-obe-deti-se-narodily-ve-stejny-den

https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/adoptujte-dite-a-snaze-otehotnite.A080619_090733_tehotenstvi-a-deti_bad

https://www.kafe.cz/rodina-a-domov/lucie-adopce-byla-bouda-dite-se-pokusil-vratit-a-dostal-nas-do-hledacku-uradu-20200101.html

za sdílení svého příběhu osvojitelce děkujeme

tým NRP KÚ