Ve dnech 21. 9. až 25. 9. 2020 proběhne v Královéhradeckém kraji Týden pěstounství Královéhradeckého kraje 2020. Do akce se jako každoročně zapojí i Město Dobruška.

Pokud máte chuť a zájem získat informace o náhradním rodičovství, přijďte dne 22. 9. 2020 od 8.00 do 13.00 hodin na náměstí v Dobrušce, kde se ve stánku na Vás budou těšit pracovnice Městského úřadu. Rády Vám odpoví na Vaše dotazy týkající se pěstounství, osvojení, nebo jak se stát pěstounem.
Jestliže potřebujete informace o sociální práci pro dospělé, pak neváhejte, a přijďte se také zeptat. Jestliže nemáte žádné dotazy, tak nevadí, přijďte si jen tak popovídat!

Na podporu pěstounství pro nás děti nakreslily obrázky, které jsme vystavili na chodbách Úřadu práce a Odboru sociálních věcí a zdravotnictví, Městského úřadu Dobruška. Jejich výtvory opravdu stojí za zhlédnutí.  Proto přijďte obdivovat nápaditost a šikovnost našich dětí!

Další zajímavosti o pěstounství můžete zjistit, když v úterý 22. 9. navštívíte městskou knihovnu, kde pro Vás budeme promítat spoty a pořady na téma náhradní rodičovství.

Srdečně zvou pracovnice OSPOD Dobruška